2014 Ceylanpınar Yerel Seçim Sonuçları

Ceylanpınar 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçime kilitlendi. Peki yerel seçimlerde Ceylanpınar?da nasıl bir sonuç çıkacak? Ceylanpınar?da yerel seçimler öncesinde öne çıkan adaylar kimler?

YEREL 28.03.2014 08:47:29 4160 0
2014 Ceylanpınar Yerel Seçim Sonuçları
2014 Yerel Seçimleri Ceylanpınar için ayrı bir önem arz ediyor. 2014 Ceylanpınar  yerel seçimlerinde öne çıkan iki aday bulunuyor: BDP'nin adayı Esra Aslan Güler-İsmail Arslan, AK Parti'nin adayı Menderes Atilla ve sürpriz yapmaya çalışan Hüdapar adayı Metin Demir. Ceylanpınar Belediye Başkanlığı seçiminde MHP’den Abdurrahman Geçgel, BTP’den Aylagül Tandoğan, CHP’den Fethi Yamaç, BBP’den Necdet Salma, SP’den Ömer Uçar yarışacak.

2009'daki yerel seçimlerde BDP adayı İsmail Arslan belediye başkanı seçilmişti. Peki 2014 Ceylanpınar yerel seçimleri nasıl sonuçlanacak? 30 Mart akşamı en güncel Ceylanpınar seçim sonuçlarına, CEYLANPİNARGAZETESİ.COM adresinizden ulaşacaksınız.
CEYLANPINAR’DA KAÇ SEÇMEN OY KULLANACAK?
2014 yerel seçimlerinde Ceylanpınar’da 40.762 seçmen oy kullanacak.
2014 Yerel Seçimlerinde Kimler Ne için Oy Verecek?
Köylerde İl genel meclisi üyeliği seçimi, Köy muhtarlığı ve köy ihtiyar meclisi üyeliği seçimi için,
Büyükşehir olmayan illerde; İl genel meclisi üyeliği seçimi, Belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimi, Mahalle muhtarlığı ve mahalle ihtiyar heyeti üyeliği seçimi için,
Büyükşehirlerde; Büyükşehir belediye başkanlığı seçimi, Belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimi, Mahalle muhtarlığı ve mahalle ihtiyar heyeti üyeliği seçimi için oy kullanılacak.
2014 Yerel Seçimlerinde Hangi Oy Hangi Zarfa Konacak?
TURUNCU ZARF: İl genel meclisi üyeliklerine ilişkin TURUNCU renkli birleşik oy pusulası TURUNCU renkli zarfa;
MAVİ ZARF: Belediye başkanlığına ilişkin MAVİ renkli birleşik oy pusulası ile belediye meclis üyeliğine ilişkin SARI renkli birleşik oy pusulası ile Büyükşehir belediye başkanlığına ilişkin BEYAZ renkli birleşik oy pusulası MAVİ renkli zarfa;
MOR ZARF: Köy seçimlerinde köy muhtarı ile köy ihtiyar meclisi üyelerinin birlikte yazılı oldugu oy pusulası, mahalle seçimlerinde mahalle muhtarı ile mahalle ihtiyar heyeti üyelerinin birlikte yazılı oldugu oy pusulası MOR renkli zarfa konacak.