2024 Gaziantep Aile Yılı tanıtımı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde 2024 yılının Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından yapılacaklarla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.

GÜNCEL 12.03.2024 18:45:05 68 0
2024 Gaziantep Aile Yılı tanıtımı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından, hızlı dönüşen dünyada aile yapısının korunması, gelişen teknolojinin getirdiği olumsuzluklardan ailenin etkilenmemesini için bir toplum modeli oluşturulması amacıyla  2024 yılı Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edildi.

Toplantıda konuşan Başkan Şahin, medeniyet kodlarıyla toplumun aileerkil olduğunu dile getirdi.

"Bilimsel yaklaşmak, doğru yönetmek gerekiyor"

Aile Akademisi’nin kuruluşunda yaşananları ve yapılan çalışmaları anlatan Başkan Fatma Şahin, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak ailelerin dağılmasında nelerin önemli olduğunu araştırdık. Bunun önemini fark ederek bilimsel çalışma yapıyoruz. Bilimsel yaklaşmak, doğru yönetmek gerekiyor. Verdiğimiz destekle aile yüzde 80 dağılmadan duruyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak başladığımız andan itibaren anne, çocuk sağlığı konusunda çok büyük gayret göstererek aile yapısını korumaya yönelik atılımlar yaptık.” 

Hibya Haber Ajansı