23 Nisan?da Ceylanpınar?ı Öğrenciler Yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler, koltuklara oturup ilçeyi yönettiler.

EĞİTİM 23.04.2014 07:49:16 3878 0
23 Nisan?da Ceylanpınar?ı Öğrenciler Yönetti
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık makamını ziyaret eden öğrencileri, İlçe Kaymakamı Musa Sarı karşıladı. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan grubu makamında kabul eden Kaymakam Sarı, ziyarete katılanların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Öğrenciler temsili olarak İlçe Kaymakamlığı makamına oturduğu ziyaret sırasında, temsili Kaymakam ilk olarak İlçe Belediye Başkanı’nı aradı. Temsili Kaymakam, Belediye Başkanı ile görüşmesinin ardından İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanını aradı ve sürücülerin trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyarılmalarını istedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ceylanpınar Belediye Başkanı’nın makam koltuğuna oturan 7. Sınıf öğrencisi İdil Elif Güllü, Ceylanpınar’la ilgili hazırladığı projelerini sıraladı.

Öğrenciler Kaymakamlığın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de ziyaret ettiler. Cumhuriyet İlk Okulu öğrencilerinden Gizem Özbek, Merve Kurtarıcı ve Saliha Canbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturarak, eğitimde yapacakları projeleri anlatmaya başladılar. Minik Milli Eğitim Müdürlerinin ortak görüşü, bölgede kız çocuklarını eğitime kazandırmak adı altında çalışmalar yapmaktı.

Samimi bir ortamda geçen 
escort istanbul ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Dağlı “23 Nisan 1920, milletimizin var olma ve yok olma savaşını verdiği, haklarını kazanarak kendi kendine egemen olduğunu gösterdiği önemli bir tarihtir. Bu anlamda çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.