23 Nisan Ceylanpınar'da Coşkuyla Kutlandı

.

YEREL 23.04.2022 17:47:00 709 0
23 Nisan Ceylanpınar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılı Ceylanpınar'da coşkuyla kutlandı.

Hükümet konağında İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt’un Atatürk mozolesine çelenk koyma töreniyle başlayan program Şehit Mustafa Katırlı İlkokulunda devam etti. Programa Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Kaymakam Refiki Görkem Nalçacı, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Üsteğmen Süleyman Hilmi Gültekin, Cumhuriyet Savcısı Fatih Kalaycı, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzundağ, Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasını ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt gerçekleştirdi. Şehit Mustafa Katırlı İlkokulu öğrencilerinin hazırladıkları gösteri ve çeşitli oyunlar büyük ilgi gördü.

23 Nisan programı sonunda şiir, resim ve çeşitli kategoride dereceye giren öğrencilere ödüllerini Cumhuriyet Savcısı Fatih Kalaycı, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Garnizon Komutanı Piyade Üsteğmen Süleyman Hilmi Gültekin ve Kaymakam Refiki Görkem Nalçacı takdim etti.


Anahtar Kelimeler: Nisan Ceylanpınar' Coşkuyla Kutlandı