29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı Ceylanpınar'da Coşkuyla Kutlandı

.

YEREL 29.10.2023 21:35:00 953 0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı Ceylanpınar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıldönümü dolayısıyla Ceylanpınar ilçe kaymakamı Emrah Uzun tebrikleri makamında kabul etti. Cumhuriyetin 100. yıldönümü ilçe stadında düzenlenen bir takım dizi ve etkinliklerle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Bilkay, Garnizon Komutanı Piyade Üsteğmen Furkan Çalışkan, İlçe Emniyet Müdürü Arkın Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt idari birim amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları vatandaşlar ve ilçedeki tüm okullar katıldı.

 

 

Tören İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlarken, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile İlçe Kaymakamı Emrah Uzun tören alanında bulunan okulları selamladı. İlçe Kaymakamı Emrah Uzun’un günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından program müzikal gösterimler, halk oyunları ve şiir dinletileri ile devam etti. Çeşitli branşlarda başarı elde eden öğrencilere sırasıyla İlçe Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Bilkay, İlçe Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve İlçe Kaymakamı Emrah Uzun hediye takdiminde bulundu.

 

 

 

 

Öğrencilerin etkinlikleri alandakilerden beğeni toplarken tören bando ve okulların geçiş töreninin ardından son buldu.