Bu köy Ceylanpınar'ın en büyük köyü..!!!

..

YEREL 6.12.2022 14:24:00 1151 0
 Bu köy  Ceylanpınar

Ceylanpınar'da Havaların yağışlı olması  nedeniyle  köy içi adeta çamur deryasına döndüğü yolları, öğrencileri ve köy sakinlerini mağdur ediyor.

 ceylanpınar 'ın en büyük köyü olan  dözova köyünde  ikamet eden  köylülerin yol çilesi bitmiyor. Köylüler, her gün bu yolları kullanmak zorunda, özellikle de öğrencilerin büyük eziyet çektiğini anlattı.

Yıllardır yapılmayan ve kış gelince çamur deryasına dönen yol nedeniyle yetkililere defalarca  iletmelerine rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını belirten köy sakinleri, her seferinde seçim dünemlerinde siyasiler söz veriyor bize ey verin size hizmet getireceğiz diye hiç bir hizmetini gütmediklerini dile getirdiler komşumuz olan mardinın  bütün köylerin içi parke taşı  kanlizasyon ve çocuk parkları yapılmiş bizim siyasetçilerimizin neyi eksik mardin ve ilçelrine ait belediyelere para geliyorda bizim belediyeleremi gelmiyor nasıl oluyorda ordaki vatandaşlar her hizmeti alıyor bız niye almıyoruz neden anlamıyoruz. hizmetin bizede  bir an önce gelmsini istiyoruz dediler..

haber musa kılınç 

 


Anahtar Kelimeler: Ceylanpınar' büyük ..!!!