CEYLANPINAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TEKRAR ZEYDAN KURT GETİRİLDİ

.

YEREL 22.07.2020 10:14:00 1625 0
  CEYLANPINAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TEKRAR ZEYDAN KURT GETİRİLDİ

Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğu son 1 yılda 4. defa el değiştirdi. Geçen yıl Ahmet Kılıç’ın Haliliye Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilmesiyle Mahmut Demirbilek Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilmişti. Mahmut Demirbilek’in ardından Zeydan Kurt Ceylanpınar’a atanmıştı.

Ahmet Kılıç geçen hafta tekrar Ceylanpınar’a Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Ahmet Kılınç’ın kısa süreli müdürlüğünün ardından yeniden Zeydan Kurt’un Ceylanpınar Milli eğitim müdürlüğüne atandığı öğrenildi.

Zeydan Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile tekrar Ceylanpınara Atandığını duyurdu.

İşte o açıklama: “Değerli Hemşehrilerim, İlcemize atandigimiz günden itibaren sorunların çözümüne odaklanarak eğitim ve öğretime katkının yollarını geliştirmeye çalıştık. Başta öğrencilerimiz olmak üzere ilçemizin her bir ferdine hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu bilerek görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ettik. Eğitim çalışanlarımız ile birlikte olduğumuz sürece yaşanan problemlerden tecrübe kazanarak daha sağlam adımlar atacak ve motivasyonumuzu arttırarak ilçemizi eğitim ve öğretim alanında hep birlikte hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bakanlığımızın belirlediği eğitim hedeflerini yerine getirmek için devlet büyüklerimizin desteği ile hizmet bayrağını en yükseğe çıkarmaya gayret edeceğiz. Ceylanpinarli bir kardesiniz olarak kapımızın herekese açık olduğunu ayrıca belirtmek isterim. Ceylanpınar ilçe milli eğitim müdürlüğü görevimizin başında olduğumuzu tüm kamuoyu ile paylaşmak isterim.”


.