Gönüllerin valisi erin gönüllerde taht kurmaya devam ediyor!

.

YEREL 10.05.2022 10:18:00 566 0
 Gönüllerin valisi erin gönüllerde  taht kurmaya devam ediyor!

Halkın sevdiği ve sürekli Şanlıurfa'nın sorunları ile ilgilenen biri olarak görülen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, vatandaşları makamında ağırlayarak sorun ve talepleri dinleyerek çözüme kavuşması sağlamaya devam etti.

Şanlıurfa'nın birçok sorunu ilgilenen ve bu sorunlara karşı hassasiyet gösterip Makam odasının kapılarını sürekli açık tutan ve kendisine ulaşmak isteyen vatandaşları her zaman kabul eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfalı vatandaşları makamında ağırlamaya devam etti.

Vakit bulduğu süre boyunca gün içerisinde vatandaşları makamında kabul ederek yaşanan sorunları, dile getirilen talepleri ve istekleri bizzat vatandaşlardan dinleyen Vali Erin, bu durum karşısında ilgili kurumları doğrudan arayarak sorunların ve taleplerin yerine getirilmesi için talimat verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile vatandaşları makamında ağırladığı ve sorun ve talepleri dinlediğini açıklayan Vali Erin, yaptığı açıklamada; ''Haftanın ilk iş gününde mesaiye vatandaşlarımızı ağırlayarak başladık.'' ifadelerinde bulunarak vatandaşların gönüllerinde taht kurmaya devam etti.