TMO’da hububat alımları ve randevu açılış tarihleri belli oldu

.

EKONOMİ 19.06.2023 09:54:00 2419 0
 TMO’da hububat alımları ve randevu açılış tarihleri belli oldu

TMO ŞanlıurfaBölge  Müdürlüğü tarafından belirlenen randevu açılış ve ürün alım tarihleri açıklandı. Şanlıurfalı çiftçilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Ak Parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ve Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu sosyal medya hesabından Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  Genel  Müdürlüğü talimatı yazısını paylaştı.

 Viranşehir OSB kiralık depo Hilvan açık yığın noktası, Ceylanpınar açık yığın alım noktası ve Bozova ajans amirliği gibi TMO işyerleri, ürün teslimi için belirlendi. Ürün alımı ise 19 Haziran  2023 tarihinde başlayacak ve 5 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek.

Konuya ilişkin Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu paylaşımında şu ifadelere yer  verdi; Milletvekillerimiz ile TMO arasında yapılan görüşmeler neticesinde hububat alım yerleri ve randevu tarihleri TMO tarafından açıklandı. Çiftçilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum.’’ dedi.


Resim

Av.İbrahim EYYÜPOĞLU

 

@ibrahimeyyupogl

·

 

Hububat ürünlerinin TMO tarafından alımlarına ilişkin duyuru; Şanlıurfa’lı çiftçilerimiz tarafından gelen talepler doğrultusunda, Şanlıurfa Milletvekillerimiz ile birlikte Sn.Bekir BOZDAĞ Bey’in girişimi ile TMO yetkilileri ile görüşmeler yapıldı. Görüşmeler neticesinde hububat…