Vali Erin'in 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı

.

10.04.2022 15:12:00 475 0
 Vali Erin

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177'nci yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Abdullah Erin'in 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177'nci yılı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türk Polisi'nin köklü bir devlet geleneği ve engin tecrübeden beslendiğini söyledi.
Vali Erin mesajında şunları dile getirdi:
Büyük devlet geleneğimizin sarsılmaz yapılarından biri olan Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu 1845 yılından günümüze, sürekli büyüyen, her alanda kendini geliştiren, çağın gereklerini yakından takip eden dinamik bir yapıya sahiptir.
Köklü bir devlet geleneği ve engin tecrübeden beslenerek vatan, millet ve bayrak sevgisiyle bilinen Türk Polisi, teşkilatının tarihi misyonuna uygun şekilde büyük bir fedakârlık, azim ve özveriyle görevini yapmaktadır.
Yeri geldiğinde huzur ve güvenliği tehdit edenlerin karşısına kudretiyle set olan polisimiz, yeri geldiğinde mağdur ve mazlumlara kol kanat geren, sığınılacak güvenli bir liman olarak devletimizin ilk kapısı olmuştur. Toplumun huzur ve güvenliğini temin etmede devletimizin yurt içindeki ilk yapısı olan Türk Polis Teşkilatı, alanında uzman kadrolarıyla milletimizin yanında olmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177'nci yıl dönümünü tebrik ediyor, kuruluşundan bugüne görev yaparken şehadet şerbeti içen tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum. Aynı şekilde onur ve şerefle görevini yaparak emekli olan tüm polislerimiz ile görev başındaki polislerimize aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu bir hayat diliyorum.

 


Anahtar Kelimeler: ' Nisan Polis Bayramı Mesajı