ABDULLAH AKSAK O BAKANLIKTA ÜST DÜZEY GÖREVE GETİRİLDİ!

Turizim Bakalnlığı Basın müşavirliği Görevine gertirildi

YEREL 8.01.2021 10:12:00 1350 0
ABDULLAH AKSAK O BAKANLIKTA ÜST DÜZEY GÖREVE GETİRİLDİ!

Abdullah Aksak Bakanın Çalışma Ekibinde Yer Alacak

Ceylanpınar’da rekor oy ile seçilen ve akabinde YSK, tarafından belediye başkanlığı görevi düşürülen AK Partili Ceylanpınar Belediyesi Eski Başkanı Abdullah Aksak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Basın Müşavirliği görevine getirildi. Böylece Abdullah Aksağın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un yakın çalışma ekibinde yer alacağı öğrenildi. Abdullah Aksak’ın 11 Ocak pazartesi günü Ankara’da göreve başlayacağı bilgisine ulaştık

Aksak Eski Görevine Dönecek mi?

Gazeteci Cengiz Aksan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, daha önce görevden alınan Ceylanpınar eski belediye başkanı Abdullah Aksak isminin Ankara kulislerinde üst düzey bir görev için geçtiği bilgisini vermişti. Yine Gazeteci Cengiz Aksan, Abdullah Aksak’ın uzun vadede tekrardan Ceylanpınar Belediye başkanı olacağını iddia etmişti. Şimdi gözler bundan sonra yaşanılacak gelişmelere çevrildi.

31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde AK Parti’den Ceylanpınar Belediye Başkanı seçilen Abdullah Aksak hakkında 18 yaş altındayken ruhsatsız silah bulundurmaktan dolayı bir yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldığı iddiası ile hazırlanan dosya üzerine toplanan YSK, Aksak’ın başkanlığını düşürmüştü. Bunun üzerine yeni başkanı seçmek için sandık başına giden Ceylanpınar Belediye Meclis Üyeleri, Feyyaz Soylu’yu Aksak’ın yerine belediye başkanı olarak seçmişti.

haber merkezi