ADEM?DEN YIL SONU SERGİSİ

Ceylanpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerleri, yıl sonu sergisinde çalışmalarını sergiledi.

GÜNCEL 15.05.2017 14:54:13 1369 0
ADEM?DEN YIL SONU SERGİSİ

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran tarafından Gençlik Parkında açılışı yapılan sergide, el sanatları ve ahşap boyama, makine nakışları, mumdan heykeller, dikiş nakış çalışmalarından oluşan bir çok eser yer aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Ceylanpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi öncülüğünde yapılan sergiye belediye başkanı adına katıldığını, sergiyi gezdiğini, sergide gerçekten de el emeği göz nuru eserler olduğunu söyledi.

Daşkıran, ayrıca sergide Ceylanpınar Belediyesi ile Aile Destek Merkezinin koordineli yürüttükleri mumdan heykeller projesinin de yer aldığını emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Aile Destek Merkezi Müdiresi Fatma Kengerli de bir yıllık bir çalışmanın neticesinde ortaya çıkan eserleri sergilediklerini belirtti. Ceylanpınar Belediyesinin katkılarıyla açılan sergide 500'e yakın eserin bulunduğunu ifade eden Kengerli, serginin 3 gün boyunca Belediye Gençlik Parkında ziyaret edilebileceğini söyledi.