Ak Parti Ceylanpınar ilçe Teşkilatı?nın Esnaf Gezisi

Suriye`nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesinde yaşanan iç savaş Ceylanpınar esnafını olumsuz etkiledi. Ceylanpınar esnafını ziyaret eden Ak Parti İlçe Teşkilatı, vatandaşların sorunlarını dinleyip bakandan gelen mesajı aktardı.

YEREL 29.08.2013 10:30:09 2072 0
Ak Parti Ceylanpınar ilçe Teşkilatı?nın Esnaf Gezisi

İlçe Başkanı Abdulgani Alkış, siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ahmet Uçar, Teşkilat Başkanı İdris Şimşek, Seçim İşleri Başkanı İbrahim Yılmaz ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ali Tuncay Asrağ’ın katıldığı esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Esnafın çoğunluğunu gezerek sorunlarını dinleyen heyet, halkımıza sabırlarından dolayı minnettar olduklarını, temennilerinin komşudaki bu olayların bir an evvel bitmesi olduğunu ifade etti.

Sınır komşusu olan Rasulayn ilçesinde yaşanan iç savaştan dolayı esnaf günlerdir kepenk açmıyordu. Esnafın derdine ortak olan Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ceylanpınar esnafını tek tek gezerek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in mesajını esnaflara aktardı. Başkan Alkış; '' Faruk Çelik, Ceylanpınar esnafının mağduriyeti ile ilgili bir çalışma yapacaktır'' dedi.