Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin'den Basın açıklaması

.

SİYASET 1.11.2022 15:19:00 2324 0
Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin

Ak Part Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin Basında yer bulan fişleme faaliyetleri ve Partiye sızma olduğu iddialarına yayınladığı basın bildirisiyle cevap verdi.

İşte o açıklama

BASIN AÇIKLAMASI

Külliye TV’de Kubilay Tahsin ALPAY moderatörlüğünde yapılan canlı yayın programında, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir CANPOLAT tarafından ilçemiz AK PARTİ Başkanlığına ve yönetimi hakkında haddini aşan sözler sarf edilmiş ve teşkilatımıza hakaretler edilmiş, iftiralar atılmış, parti teşkilatımız töhmet altına alınmış ve karalanmıştır.

Güya Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızı düşündüğünü ve 2023 seçimlerini kaybedeceğiz diye endişe ettiğini söyleyen bu zat, nereden edindiği çokça belirsiz olmayan fişleyici ithamları, kamuoyuyla paylaşarak aslında partimizi kendisi sıkıntıya koymuştur.

Kadir CANPOLAT adlı kişi, bu davranışı sergileyerek, oldukça düşük bir seviyeyle ekranda adeta şovmenlik yapmıştır. Bir yerlerden edindiği karalama amaçlı fişleyici bilgileri öne sürerek doğrudan parti yönetimimizi hedef almış ve ilçemizin huzurunu bozmaya yönelik provokasyonda bulunmuştur.

Yaklaşık bir yıl önce ilçemizin bütün dinamikleri gözetilerek oluşturulup göreve başlayan ilçe yönetimimizin her ferdi değerlidir, saygıdeğerdir, vatanseverdir ve gerçek anlamda AK PARTİ’lidir.

Suriye’nin sıfır noktasında, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yer alan ilçemizin AK Parti teşkilatında görev alan her ferdi, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın gösterdiği vizyon ve hedef gereği, Partimiz için ve 2023 seçimleri için büyük fedakarlıklarla, canla başla çalışmaktadır.

Seçim sahada kazanılır; ekranlarda hariçten gazel okuyarak, vatan millet nutukları atarak kazanılmaz. Eğer Kadir CANPOLAT adlı şahıs, gerçek anlamda davamız için endişe duysaydı, AK PARTİ’li olsaydı ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızı sevseydi, öne sürdüğü bu iddiaları ekranların önünde kamuoyuyla değil önce bizimle paylaşır; bu konudaki iddiaların doğru olup olmadığını araştırırdı. Ama belli ki birilerinden ısmarlama aldığı bu karalama içerikli bilgileri, birilerinin ekmeğine yağ sürmek için ekranlardan servis etmiştir.

Parti teşkilatımızın üyelerini PKK, FETÖ ve HDP ile iltisaklı olarak göstererek fişleyen bu zat, en çok muhaliflerin ekmeğine yağ sürmüştür. Zira kullandıkları bu ayrıştırıcı ve bölücü dil, sergiledikleri bu davranışlar, Ak Parti'li vatandaşlarımızı küstürmeye yönelik olup uzun bir süredir ilçemizde sağlanmış olan huzur ortamını sabote etmeye ve Partimize gönül vermiş seçmenimizin muhalif partilere yönelmesine zemin oluşturmaya yöneliktir.

Söz konusu TV programında gösterilen ve bu vesileyle sahte hesaplar üzerinden kamuoyuyla paylaşılan fişleme belgesiyle, evrensel bir ceza hukuk normu olan “şahsilik” ilkesinin çiğnendiği aşikârdır. Bir şahsın yakınları yüzünden karalanması ve itham edilmesi açık bir insan hakkı ihlalidir. Bu konuda ismi geçen üyelerimiz, hukuk yoluyla haklarını arayacak ve sorumlu kişilerden hesap soracaktır.

Buradan Kadir CANPOLAT adlı kişiye, onu öne süren şahıslara ve zihniyete sesleniyoruz! AK Parti İlçe başkanımız başta olmak üzere yönetimimizin her ferdi bu davanın asıl sahibidir, merttir, adamdır, dürüsttür ve yüreklidir. Sizin ve sizin kirli ağzınıza bakan destekçilerinizin hevesi kursağında kalacak ve AK PARTİ’miz ilçemize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edecek ve Allah’ın izniyle de 2023 seçimlerinde başarılı olacaktır. Siz gölge etmeyin yeter! Öne sürdüğün her iddianın yalan olduğunu elbette göreceksin; namusun ve şerefin üzerine ettiğin yemini sana hatırlatacağız.

Bu vesileyle Külliye TV’de canlı yayında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir CANPOLAT’ı ve onun destekçisi olan sahte sosyal medya hesaplarını, ilçemiz AK PARTİ Başkanlığı ve yönetimi hakkında sarf ettiği haddini aşan sözlerinden ve üyelerimizi fişleyici tutumlarından dolayı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Bu şahsın Osmanlı Ocaklarını temsil etmeye layık olmadığını, bu nedenle de en kısa zamanda istifa etmesi veya görevden el çektirilmesi gerektiğini söylüyor ve teşkilatımız hakkında öne sürdüğü İddiaların asılsız olduğunu kamuoyuyla saygıyla duyuruyoruz. 28/10/2022

CEYLANPINAR AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ ADINA

Abdulcelil DOĞANTEKİN

Ak Parti İlçe Başkanı