Ak Parti İl Başkanı, Ceylanpınar-Kızıltepe Yolu İçin Talepte Bulundu

Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında yapılan ve bölgenin sorunlarının ele alındı.

YEREL 2.05.2020 21:51:00 2695 0
Ak Parti İl Başkanı, Ceylanpınar-Kızıltepe Yolu İçin Talepte Bulundu

Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında yapılan ve bölgenin sorunlarının ele alındığı toplantıda, başta Mardin-Kızıltepe çevre yolu ile Kızıltepe-Ceylanpınar çevre yolları olmak üzere birçok hizmet talebinde bulunduklarını söyledi.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında, bölgenin sorunları ile korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbir ve eylem planlarının konuşulduğu ve ileriye dönük yapılacak faaliyetlere ilişkin açıklamaların yapıldığı video konferans yoluyla gerçekleştirilen toplantıya katılan AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç toplantıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında videokonferans yoluyla düzenlenen toplantıya bakan yardımcıları AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekilleri ŞeyhmusDinçel ve Cengiz Demirkaya ile genel müdürler katıldı.