Akaryakıta büyük zam

Motorinin fiyatı 24 lirayı geçecek.

EKONOMİ 5.07.2023 15:55:00 2001 0
Akaryakıta büyük zam

Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre bu gece yarısından itibaren Motorin fiyatlarına 87 kuruş zam gelmesi bekleniyor.  Yapılacak bu fiyat artışı ile birlikte Motorinin fiyatı 24 lirayı geçecek.

 zamanlarda zam ve Dolar'ın rekor kırması ve  Rusya-  Ukranya savaşıyla  birlikte  Akaryakit fiyatlarında tırmanış başladı. Son haftalarda  motorin,  LPG ve  Benzin fiyatlarına üst üste  zam gelmeye başladı. Gelen zamlar sürücüleri oldukça üzmüştü. Sürücüler başka zamların gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Sürücüleri üzen haber geldi akaryakıt fiyatlarına bir zam  daha geliyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre bu gece yarısından itibaren Motorinin litre fiyatına 87 kuruş zam gelmesi bekleniyor.  İstanbul'da motorin litre fiyatı 23,96 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 26,19 liradan satılıyor. Bu fiyat artışı ile birlikte Motorin fiyatı 24 lirayı geçecek.  Geçtiğimiz günlerde Benzine  yapılan 2 lira 11 kuruşluk dev zam ile birlikte Benzinin litre fiyatı 26 lirayı geçti. LPG fiyatlarında herhangi bir değişikliğin yapılıp yapılmayacağı ise bilinmiyor.


Anahtar Kelimeler: Akaryakıta büyük