Akşener: Her dönemde zorbalığa ve zorbalara karşı duranlar olduk

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Keçiören ilçesinde düzenlenen iftar programında açıklama yaptı.

GÜNCEL 28.03.2024 21:54:48 79 0
Akşener: Her dönemde zorbalığa ve zorbalara karşı duranlar olduk

Akşener, pazar günü İYİ Parti olarak Türkiye’nin dört bir yanında, 81 ile ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini belirterek, “Milletimizin özne olduğu, seçmenin velinimet olduğu; hür ve müstakil, yepyeni bir siyasetin, yolunu açıyoruz. Türkiye’nin iyi ve cesur evlatları bizim hikayemiz her dönemin mağrurlarına karşı, dimdik duran; bir büyük, inancın hikayesidir. Biz her dönemde zorbalığa ve zorbalara karşı duranlar olduk.” dedi.

Haksızlığın karşısında olduklarını söyleyen Akşener, “Biz hala zorbaların karşısındayız. Biz hala vesayetin karşısındayız. Çünkü biz dün neredeysek bugün de hala oradayız. Biz bugün de dürüstlükten bahsedip riyakarlığın, külliyatını yazanların karşısındayız.” diye konuştu.

Akşener, emeğin sonucuna inananlardan olduklarına dikkati çekerek, “Biz gayreti kendimizden; tevfiği Cenabıhak’tan bilenleriz. Biz, milletimize güvenenleriz. Bizim yolumuz, hak yoludur. Bizim yolumuz, hakikat yoludur. Bizim, yolumuz millet yoludur. Bu kutlu yolda asla durmayacağız. Bu bizi bu günlere getiren ülkemize ve milletimize olan vefa borcumuzdur.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı