Amazon Bahar Fırsatları başlıyor

Amazon Bahar Fırsatları, bu yıl binlerce üründe fırsatlarla 11 Mart ile 26 Mart arasında Amazon.com.tr'de gerçekleşecek.

GÜNCEL 11.03.2024 14:56:23 65 0
Amazon Bahar Fırsatları başlıyor

Amazon Türkiye, bugün yaptığı açıklamayla tüm müşterilerine ihtiyaç duydukları ürünleri müthiş fırsatlarla alabilecekleri Amazon Bahar Fırsatları'nın tarihlerini duyurdu. Amazon Bahar Fırsatları, 11 Mart Pazartesi günü öğlen 12.00'de başlayacak ve 26 Mart 23:59'a kadar devam edecek. Amazon.com.tr müşterileri, kampanya boyunca elektronikten modaya, ev ve yaşamdan evcil hayvan ürünleri ve oyuncaklara kadar farklı kategorilerde binlerce üründe kaçırılmayacak fırsatlar bulabilecek.
 
Amazon Bahar Fırsatları boyunca indirime girecek ürünlerden bazıları;
Vitra & Artema Musluk ve Yıkama Sistemleri
Stanley Termos ve Soğutucu Çantalar
Crocs Ürünleri
LEGO Ürünleri
Zwilling Ev ve Mutfak Ürünleri
Cosori Air Fryer
Arzum Mutfak ve Kişisel Bakım Ürünleri
Tommy Hilfiger Giyim Ürünleri
Samsung Akıllı Saatler
Acer Ürünleri
 
Ayrıca, 30 Mart'a kadar Amazon.com.tr'de avantajlı ödeme seçenekleri sunan ‘'Şimdi Al Sonra Öde'' kampanyası ile tüm Amazon.com.tr müşterileri, Maximum Kart ve Maximiles ile elektronikten modaya, ev ve yaşamdan evcil hayvan ürünleri ve oyuncaklara kadar farklı kategorilerden yasal taksit sınırlaması olmayan binlerce üründeki 1.000 TL ve üzerindeki alışverişlerinde, 3 ay sonra peşin fiyatına 3 taksit veya peşin fiyatına 9 taksitle ödeme kolaylıklarından faydalanabilecek. Türkiye İş Bankası'nın Maximum özellikli bireysel ve ticari kredi kartları için geçerli olacak 'Şimdi Al Sonra Öde' kampanyasının detayları ve koşulları için Amazon.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: amazon bahar fırsatları başlıyor