Amazon.com.tr'de "Anne ve Bebek Fırsatları" için son üç gün

Amazon Türkiye'nin “Anne ve Bebek Fırsatları” kampanyasında son üç güne girildi. 29 Şubat'ta sona erecek kampanya kapsamında oyuncaktan bebek bakım ürünlerine, beslenme ürünlerinden oto koltuklarına kadar geniş bir seçkiden binlerce ürün, tüm müşterilere

YAŞAM 27.02.2024 15:26:33 135 0
Amazon.com.tr

Amazon.com.tr'nin 29 Şubat'ta sona erecek “Anne ve Bebek Fırsatları” kampanyasında son üç güne girildi. Kampanyanın bitimine sayılı günler kalmışken siz de aralarında Philips Avent, Bright Starts, Chicco, Ingenuity, Maxi-Cosa, Wee Baby, La Roche-Posay, Molfix ve Sleepy gibi global ve yerel markaların giyim ve tekstil, oyuncak, bez, bakım ve beslenme gibi binlerce ürününe uygun fiyatlar ve Amazon.com.tr güvencesiyle sahip olabilirsiniz.
 
Amazon Prime üyeleri ise her kampanya döneminde olduğu gibi “Anne ve Bebek Fırsatları” boyunca da minimum sepet tutarı olmaksızın geçerli alışverişlerinde, pazar günleri de dahil, bedava ve hızlı teslimat ayrıcalığından faydalanabiliyor. Ayrıca seçili şehirlerdeki Prime üyeleri, “Randevulu Teslimat” ile siparişleri sırasında uygun saat ve tarihi seçerek, siparişlerini diledikleri zaman aralığında teslim alabiliyor. Satın aldıkları ürünlerin teslimatlarının, siparişi takip eden bir hafta boyunca kendileri için uygun bir zaman diliminde doğrudan adreslerine gerçekleştirilmesini de talep edebiliyorlar.
 
Amazon'da alışveriş ve eğlencenin en iyilerini bir arada sunan Prime hakkında detaylı bilgi edinmek ve 30 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatmak için www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı