Amazon.com.tr'den Sevgililer Günü kampanyası

Yılın en romantik günü için geri sayım başladı. Amazon.com.tr'nin birçok farklı kategoriden binlerce seçkin ürünü tüketicilerin beğenisine sunduğu Sevgililer Günü Fırsatları 14 Şubat'a kadar sürecek.

YAŞAM 9.02.2024 14:13:39 168 0
Amazon.com.tr

14 Şubat Sevgiler Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte hediye seçme telaşının yaşandığı bu günlerde Amazon.com.tr, 14 Şubat tarihine kadar geçerli olacak kampanyasını başlattı.

Kitaptan elektroniğe, modadan spor ürünlerine, ev aletlerinden kişisel bakıma kadar farklı kategoriden binlerce ürünü cazip fiyatlarla bir araya getiren bu indirim dönemi, farklı bütçe ve zevklere sahip tüketiciler için eşsiz hediye alternatiflerini tüketicilerle buluşturacak.

Ayrıca tüketicilerin aradığı ürünlere hızlı bir şekilde ulaşmasına imkan tanıyan Amazon.com.tr'nin Sevgililer Günü Fırsatları sayfasına buradan ulaşarak dilediğiniz hediyenin siparişini verebilirsiniz.

Amazon Prime üyeleri ise her kampanya döneminde olduğu gibi “Sevgililer Günü Fırsatları” boyunca da minimum sepet tutarı olmaksızın geçerli alışverişlerinde, pazar günleri de dahil, bedava ve hızlı teslimat ayrıcalığından faydalanabilecekler. Ayrıca seçili şehirlerdeki Prime üyeleri, “Randevulu Teslimat” ile siparişleri sırasında uygun saat ve tarihi seçerek, siparişlerini diledikleri zaman aralığında teslim alabilirler. Satın aldıkları ürünlerin teslimatlarının, siparişi takip eden bir hafta boyunca kendileri için uygun bir zaman diliminde doğrudan adreslerine gerçekleştirilmesini de talep edebilecek. Amazon'da alışveriş ve eğlencenin en iyilerini bir arada sunan Prime hakkında detaylı bilgi edinmek ve 30 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatmak için www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Hibya Haber Ajansı