Gazeteci Cengiz Aksan sosyal medya hesabın'dan paylaştı Ak Parti Ceylanpınar ilçe başkanı hakkında ciddi iddialarda bulundu.

.

SİYASET 20.12.2023 13:23:00 1955 0
Gazeteci Cengiz Aksan sosyal medya hesabın

Ak Partide Belediye Başkan Aday Adayları Arasında kıyasıya yarış devam ederken Gazeteci Cengiz Aksan Ak Parti Ceylanpınar ilçe başkanı hakkında ciddi iddialarda bulundu.

Aksan sosyal medya hesabı X (Tweeter)üzerinden paylaştığı yazıda ilçe başkanı Abdülcelil Doğantekin’in gizli bir çalışma yaptığını ileri sürerek ilçe başkanlığından istifa etmeden yapılan çalışmayla partiye zarar verdiğini ima etti.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Cengiz CengizA AKSAN @cengizaksan AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, grup grup insanlarla bir araya gelip, kendisinin de belediye başkanlığına talip olduğunu ğunu ifade ederek destek istiyor. Genel Merkezin kendisi ve mevcut başkan Feyyaz Soylu'yu düşündüğünü söyleyerek çalışma yapıp destek toplamaya çalışıyor. Gizli aday adaylığı, istifa etmeden, başvuru yapmadan böyle bir çalışma içinde olan teşkilat başkanı aday yapılmadığında diğer aday adaylarını nasıl bir araya getirip partisi için çalıştıracak?' görseli olabilir