Aslan: Yaşayan Bir Karaköprü İçin Çalışacağız

Essum Saatçi Aslan?ın Karaköprü?yü şaha kaldıracak projeleri Şanlıurfa gündeminden düşmüyor. Aslan,? Karaköprü?nün yaşayan modern bir ilçe olması için gece gündüz çalışacağız? dedi.

SİYASET 1.03.2019 17:00:33 1063 0
Aslan: Yaşayan Bir Karaköprü İçin Çalışacağız

Saadet Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan, Kadın erkek, genç yaşlı herkesin sevgisini ve desteğini kazanmaya devam ediyor. Karaköprü’yü daha güzel yarınlara taşımak adına geçtiğimiz günlerde projelerini açıklayan Essum Saatçi Aslan, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Aslan, projeleri ile Karaköprü’ye değer katacaklarını söyledi.

Karaköprü Bu Projeler İle Hayat Bulacak

Şanlıurfa’da tarihi ve turistik alanlar bakımından diğer ilçeler gibi şanslı olmayan merkez Karaköprü ilçesi Essum Saatçi Aslan’ın projeleri ile hayat bulacak. Özellikle Karaköprü Üniversitesi, Eğlence Merkezleri, Çarşı 24, Kadın Yaşam Merkezi ve Kent Meydanı, İstihdam Projesi (İnsan Kaynakları) Masası, Yaşayan Karaköprü, Bilim ve Gelişim Vadisi gibi projeler ile Karaköprü adeta hayat bulacak

Beton Yığınlarında Kurtaracağız

Bir şehrin sadece binalardan ibaret olmadığını her platformda dile getiren Aslan, “Yeni ve yüksek binalar modern bir şehir anlamına gelmez. Karaköprü’de şu anda tam anlamıyla modern bir çarpık kentleşme yaşanıyor. Karaköprü halkı yüksek binaların oluşturduğu beton yığınlarının içine adeta hapsedilmiş. Biz, hayata geçireceğimiz kent meydanları, yaşam merkezleri ve çarşılarla Karaköprü halkının nefes almasını sağlayacağız” dedi.

Karaköprü Üniversitesi Projesi Çok Önemli

Kuracakları Karaköprü Üniversitesi sayesinde ilçe merkezinde insan akışının artacağını belirten Aslan, “Üniversite demek bir anlamda hareket demektir. Üniversitede okuyan binlerce öğrenci, öğretim görevlisi ve diğer personel bir ilçe için oldukça önemlidir. Çünkü bu öğrenciler bütün temel ihtiyaçlarını burada karşılayacak. Bu da ilçe için büyük bir kalkınma demektir. Bu yüzden Karaköprü Üniversitesi en önemli projelerimiz arasındadır” diye konuştu.