Bakan Kacır, Kocaeli’nde sanayicilerle buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kocaeli’nde düzenlenen “Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması” etkinliğinde sanayicilerle bir araya geldi.

GÜNCEL 4.02.2024 19:29:26 70 0
Bakan Kacır, Kocaeli’nde sanayicilerle buluştu

Bakan Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile “Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması” etkinliğinde sanayicilerle bir araya geldiklerini belirterek, “Yaşamın vazgeçilmez unsuru, tarımdan endüstriye üretimin temelini oluşturan suyu, verimli kullanmak hepimizin görevi. “ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı Su Verimliliği Seferberliğinin, su kaynaklarının akılcı, verimli ve sürdürülebilir kullanımı için önemli bir fırsat sunduğuna dikkati çeken Bakan Kacır, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bakanlık olarak; yeşil dönüşümü odağımıza aldığımız bu yeni dönemde, su kaynaklarımızın etkin ve verimli kullanımını destekleyecek projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Gelecek nesillere refah içinde yaşayabilecekleri bir dünya bırakmak istiyoruz.”

Hibya Haber Ajansı