Bakan Tekin, Burdur'da okulları ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'da Gazi İlkokulu ve Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Bakan Tekin daha sonra İl Eğitim Yöneticileri Toplantısına katıldı.

GÜNCEL 22.03.2024 18:26:46 59 0
Bakan Tekin, Burdur

Bakan Teki, Burdur Programı kapsamında Gazi İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin derslerine katıldı. Okul bahçesinde çocuklarla oyunlar oynayan Bakan Tekin, "Meslektaşlarımızın yolumuzu aydınlatan fikir ve önerilerini aldık. Öğrencilerime başarılar, meslektaşlarıma kolaylıklar diliyorum." açıklamasını yaptı.

Daha sonra Abdi Özeren İmam-Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bayrak törenine katılan Bakan Tekin, "Yoğun bir haftayı geride bırakan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi hafta sonları diliyorum. Tatili dinlenerek ve okuyarak geçirin çocuklar." dedi.

Ardından Tekin, Burdur’da il eğitim yöneticileri ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Türkiye'nin tamamında olduğu gibi Burdur’da da eğitim öğretime ilişkin fiziki altyapı itibarıyla OECD ortalamalarını yakaladıklarını belirten Bakan Tekin, şunları aktardı:

"Elbette yapılan çalışmaları ülkemizin geleceği için yeterli görmüyor, eğitimi daha iyi yerlere taşımanın gayretini sürdürüyoruz. Bu hususta en güçlü destekçimiz eğitim yöneticilerimizdir. Toplantıya iştirak eden il eğitim yöneticilerimize teşekkür ediyorum."

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: bakan tekin burdur'da okulları ziyaret etti