Bakan Tekin, Horasan'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Horasan programında kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezi, Horasan Fen Lisesi ve esnafı ziyaret etti.

GÜNCEL 27.03.2024 16:10:03 43 0
Bakan Tekin, Horasan

Bakan Tekin, Horasan programında kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Teşkilatın 31 Mart’ta gerçekleşecek demokrasi şöleni için hazır ve kararlı olduğunu vurgulayan Tekin, "Horasan’a hizmet etmek için yola çıkan Belediye Başkan adayımız Recep Karataş'a başarılar, teşkilatımıza kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin, ardından Horasan İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Belediye Başkan adayı Recep Karataş ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Tekin burada yatığı açıklamasında "Bu güzide ilçemizde her yüzde mertlik, her sözde bilgelik var. Horasan Gerçek Belediyecilik diyor, Horasan hizmetten yana… Kıymetli esnaf kardeşlerimizin kazancı bereketli olsun inşallah." dedi.

Daha sonra Tekin, Horasan Fen Lisesi'ni ziyaret edip öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek şu ifadelere yer verdi:

"Öğrencilerimizin derslerine katıldık, gençlerle sohbet ettik, sorularını cevapladık. Çocuklarımızın içindeki cevheri keşfeden, öğrencilerimizin öğrenme yolculuğunun rehberi meslektaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Kıymetli meslektaşlarıma kolaylıklar, öğrencilerime başarılar diliyorum."

Hibya Haber Ajansı