Bakan Uraloğlu: ''Millet ve memleket için nice hizmete, hem el hem de gönül vereceğiz''

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun'da Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, ''Samsun Şehir Hastanesi Bağlantı Yollarını ve Yeşilkent Kavşağı"nı inceledi. 

GÜNCEL 28.02.2024 15:37:58 69 0
Bakan Uraloğlu:

Bakan Uraloğlu, Samsun'da Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Batı Çevre Yolu ve Şehir Hastanesi’nin Bağlantı Yolları hakkında bilgi aldı. 

Uraloğlu yaptığı açıklamada, ''Karadeniz Sahil Yolu’nun bölünmüş yol olarak hizmete alınmasıyla birlikte hızla gelişmeye başlayan Samsun; gerek şehir içinde, gerekse transit ulaşımda trafik yoğunluğu her geçen gün artan bir cazibe merkezi oldu.'' ifadelerini kullandı.

Uraloğlu, 7/24 hizmet anlayışıyla şehrin ve bölgenin ulaşım ihtiyaçlarına cevap veren karayolcu vatandaşlara görevlerinde kolaylıklar diledi.

Bir kentin kalkınmasına katkı sağlayan en önemli projelerin sağlık ve ulaşıma yapılan yatırımlar olduğunu kaydeden Uraloğlu, "Samsun Şehir Hastanesi Bağlantı Yollarını ve Yeşilkent Kavşağı"nı inceledi. 

Uraloğlu, incelemeye ilişkin, ''Anadolu'nun Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Yeşilkent Kavşağı sayesinde trafik yoğunluğu azalacak; şehrin ulaşım ağına konfor katacağız. Hastanemizin bağlantı yolları ile de zamandan tasarruf sağlayacak ve çözüm odaklı ulaşımı tesis edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı