BAKAN SOYLU CEYLANPINARLI AİLELERİN TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaklaşık bir hafta önce Ceylanpınar da bir araya gelen ve kendisinden destek isteyen ailelerin talebine duyarsız kalmadı.

GÜNCEL 8.12.2020 14:38:00 2380 0
BAKAN SOYLU  CEYLANPINARLI AİLELERİN TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Cuma günü Ceylanpınar'a bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Soylu, daha öncede gündem olan çocukları uyuşturucu kullanan ailelerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde çocukları uyuşturucu madde kullanan aileler önceki hafta bir araya gelerek başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere devlet büyüklerinden yardım istedi. Uyuşturucunun bir terör olduğunu söyleyen aileler, çocuklarının uyuşturucu kullanmaması için sürekli nöbet tutmak zorunda kaldıklarını, ve bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Bakan Soylu'dan ailelere destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cuma günü Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette kendisinden destek isteyen ailelerle görüştü. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Ceylanpınar Kaymakamı Cüneyt Caner’e gerekli talimatı vererek mağdur ailelere bu konuda gerekli desteğin verileceğini belirtti.

haber merkezi