Barış Pınarı FM ailesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

.

GÜNCEL 30.01.2022 14:19:00 824 0
Barış Pınarı FM ailesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde, Vali Abdullah Erin'in talimatlarıyla kurularak yayın hayatına başlayan Barış Pınarı FM ailesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde Türkiye’nin Genç Mikrofonları Projesi kapsamında kurulan, on farklı Gönül Radyosu çalışanlarını bakanlıktaki makamında kabul etti. Bakan Soylu, bölgede oluşturulan huzur ortamında Gönül Radyosu çalışanlarının çok büyük katkısı olduğunu söyledi.

Bölgede yayın yapan radyolarda görev alan yönetici, programcı ve teknik personelden oluşan 35 kişiyi makamında ağırlayan ve her biriyle tanışarak ayrı ayrı sohbet eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gönül radyolarını yayınlarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Radyoları her fırsatta dinlediğini belirten Soylu, “Bütün radyolarımızı fırsat buldukça takip ediyorum. İnşallah bölge ziyaretlerinde radyoları ziyaret edeceğim” dedi.

Bakan Soylu’yu ziyaret eden heyette, bölgesel yayın yapan ve Gönül Radyolarına da teknik destek veren Şanlıurfa Barış Pınarı FM radyosu yöneticisi İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Madenli, Genel Yayın Müdürü Arif Faraç ve metin yazarı İbrahim Halil Şeker yer aldı.

Bakan Soylu, bölgedeki radyolara verdiği destek, çok dilli yayını ve geniş dinleyici kitlesiyle bölgenin sesi olan Barış Pınarı FM’i yayınlarından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda, Bakan Soylu’ya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in ve tüm Şanlıurfalıların selamlarını ileten Barış Pınarı FM Genel Yayın Müdürü Arif Faraç, radyo yayınları hakkında genel bilgiler verdi. Faraç, Barış Pınarı FM ve bölgedeki gönül radyolarına desteklerinden dolayı Bakan Soylu’ya bir teşekkür plaketi takdim etti.

Barış Pınarı FM ekibi, Bakan Süleyman Soylu’nun danışmanlarından Mülkiye Müfettişi ve birinci sınıf mülki idare amiri Uğur Sezer’le de bir araya geldi. Daha önce Hilvan Kaymakamlığı ve Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Uğur Sezer, Şanlıurfa’dan gelen Barış Pınarı FM ekibi ile sohbet ederek, Şanlıurfalılara selamlarını iletti.

Barış Pınarı Harekatı’nın ardından Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) bünyesinde, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in talimatlarıyla kurularak Şanlıurfa il geneli, Telabyad ve Resulayn’a yönelik Türkçe, Arapça, Kürtçe ve İngilizce yayın yapmaya başlayan Barış Pınarı radyosu, karasal FM yayını, internet web sitesi, mobil uygulama ve çevrimiçi radyo programlarından dinlenebiliyor. Barış Pınarı FM ve bölgede yayın yapan diğer radyolara, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ve TRT de destek veriyor.

haber merkezi