Başkan Aktaş: Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi.

YAŞAM 28.03.2024 15:57:59 67 0
Başkan Aktaş: Biz Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gece dönerinin Türkiye'nin literatürüne Gemlik sayesinde girdiğini belirterek “Bursa'da her yerde döneri rahatlıkla yiyebiliriz. Ama gece döneri Bursa'ya mahsus ve Gemlik'ten başlamış bir özellik” dedi.

Başkan Aktaş, “İlçelerimizi yönetecek, ilçelerimize vizyon katacak belediye başkanlarını ve belediye meclis üyelerini seçiyoruz. Biz Cumhur İttifakı çatısı altında bir araya geldik. Biz bir sokağı daha düzeltebilir miyiz? Bir kişinin daha hayatına dokunabilir miyiz? İlçelerimizi daha güzel bir hale getirebilir miyiz? Biz bunun derdi ve hesabı içerisindeyiz. Gemlik, hizmet kervanına bir beş sene ara verdi. Cumhur İttifakı çatısı altında Bursa'mızın bin 60 mahallesi ve 17 ilçesine, Gemlik’in her bir köşesine, hizmet etmeye devam edeceğiz. Beş tane medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehir, Bursa. Gülümseyin Nilüfer'desiniz diyor. Zannediyorlar ki sadece Nilüfer'de gülümseniyor. Bilmiyorlar ki biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz. Bu şehirde yaşamaktan hamdolsun çok mutluyuz” diye konuştu.

"Bursa'nın 17 ilçesi de gerçek belediyeciliği istiyor"

Yerel seçime sayılı günler kaldığını belirterek söze başlayan Bursa Milletvekili Mustafa Varank, “Biz inanıyoruz ki Bursa'da 31 Mart'tan sonra hizmete susamış, yatırımlara susamış, belediyeciliğe susamış vatandaşlarımız 17'de 17 yapmak istiyor. Bursa'nın 17 ilçesinde de Cumhur İttifakı “gerçek belediyecilik” istiyor. Biz aldanan da olmayacağız, aldatan da olmayacağız. Siyaset, makam mevki için yapılmaz. Siyaset, sizlerden gelecek bir “Allah razı olsun” cümlesi için yapılır. O, en yüce rütbedir” dedi.

Hibya Haber Ajansı