Başkan Aktaş, Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mustafakemalpaşa’da düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNCEL 27.03.2024 17:58:37 55 0
Başkan Aktaş, Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, yerel seçime kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, “Mustafakemalpaşalı kardeşlerimizden hem ilçede, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Beygirci kardeşim için hem de büyükşehirde şahsım için güçlü bir destek istiyorum.” dedi.

Başkan Aktaş ve beraberinde heyet ile birlikte iftar programının ardından Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Taşpınar Mahallesini ziyaret etti. Başkan Aktaş, vatandaş buluşmasında meşale ve havai fişeklerle karşılandı.

Taşpınar Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Başkan Aktaş, “Güler yüzünüz, muhabbetiniz, coşkunuz için teşekkür ederim. Mehmet kardeşim yol dedi, yolu hallettik. Düğün salonu dedi, onunla alakalı çalışma başlattık” ifadelerini kullandı.

Başkan Aktaş'ın Mustafakemalpaşa'da bir sonraki durağı ise Karadenizliler Derneği ziyareti oldu. Mustafakemalpaşa programının ardından Başkan Aktaş,  AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Celil Çolak ile birlikte Erzincanlılar Derneği’nde sahur programına katıldı.

Hibya Haber Ajansı