Başkan Aktaş: ''Yeni dönemde yeni sürprizlerimiz de olacak''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Abdal Meydanı'nda düzenlenen sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi.

YAŞAM 17.03.2024 12:56:53 66 0
Başkan Aktaş:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, programda Bursa’nın Osmanlı’yı kuran ve birçok değeri içerisinde barındıran bir şehir olduğunu söyledi.

Buluşmaya Bursa Milletvekilleri Mustafa Varank ve Mustafa Yavuz, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve meclis üyeleri de katıldı.

Geçen senelerde başlatılan ramazan geleneğini sürdürdüklerini belirten Başkan Aktaş, "Geçen sene olduğu gibi bu seneki çağrımıza da karşılık verip alanı dolduran gençlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Sahur sonrası kahveler de bizden. Gençlerimizi Burfaş Kafe’lere de bekliyoruz. Altıncı şubeyi yakında açacağız. Yeni dönemde yeni sürprizlerimiz de olacak.” dedi.

Bursa Milletvekili Mustafa Varank, bir çağrıyla Abdal Meydanı’nı dolduran ve Başkan Alinur Aktaş’ın sahur sofrasını paylaşan gençlere teşekkür etti. Bursa’nın bütün değerleriyle kadim bir şehir olduğunu belirten Varank, kültürü, sanatı, tarımı, turizmi, ekonomisi, sanayisi, sporu, müteşebbisleriyle Türkiye’nin örnek şehirlerinden birisi olduğunu ifade etti.

Hibya Haber Ajansı