Başkan Aktaş'a Küplüpınar'da vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Küplüpınar mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

GÜNCEL 1.03.2024 12:31:34 44 0
Başkan Aktaş

Vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Küplüpınar Yeşildağ Spor Tesisleri’ne geçerek, sporcularla buluşan Başkan Aktaş, “Her zaman bir genci daha hayata kazandırmayı, mahallelere yeni tesisler kazandırmayı düşünüyoruz. Yeşildağ Spor Kulübümüzün sporcuları Soğanlı’da hazırlıklarını yapıyor. A takım orada devam edebilir ama kulübümüze gelir olması açısından bir halı saha ihtiyacı olduğu bizlere iletildi. Merinos’taki basketbol sahasını bozup halı saha yapamayız. Basketbolu sevenler var, spor sadece futbol değil. Okçuluk, tekvando salonları gibi birçok spor tesisi yaptık. Atıcılar başta olmak üzere sahaları eskiyen tesislerin zeminini Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak yeniledik. Küplüpınar Mahallesi’nde de en kısa zamanda halı saha için çalışmalara başlayacağız. 32 tane ana kucağımız var, sayılarını 100’e tamamlayacağız” açıklamasında bulundu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendilerini karşılayan sporculara ve mahalle sakinlerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Aktaş ve Başkan Dündar, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Albayrak tarafından Başkan Aktaş ve Başkan Dündar’a günün anısına kulüp forması hediye edildi.

Hibya Haber Ajansı