Başkan Altay: “Altın bir dönem yaşadık”

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son Meclis toplantısının ilk oturumu Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNCEL 12.03.2024 16:14:18 37 0
Başkan Altay: “Altın bir dönem yaşadık”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, meclis toplantısındaki konuşmasına tüm islam aleminin mübarek ramazan ayını tebrik ederek başladı.

“Bu ramazanda yüreğimiz buruk” diyen Başkan Altay, “Gazze’de kardeşlerimiz çok büyük zorluk içerisindeler. İnşallah bir an önce kalıcı ateşkesin sağlanması ve açlıkla, susuzlukla canice katledildikleri bir dönemin sona ermesini temenni ediyorum. Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın” ifadelerini kullandı. 

Yatırımlar hakkında bilgi verdi

Başkan Altay, son bir aylık dönemde ulaşımdan tarıma, çevreden kentsel dönüşüme, teknolojiden enerjiye, restorasyon çalışmalarından eğitime kadar Konya genelinde temelini attıkları veya tamamlayarak hizmete sundukları yatırımlardan bahsederek, özellikle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte hayata geçirilecek yeni raylı sistem çalışmaları hakkında meclise bilgi verdi.

Hibya Haber Ajansı