Başkan Atilla, Koltuğunu Çocuklara Devretti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ?Bu makamlar sizlerin. Bizler burada emanetiz. Gün gelecek sizler oturacaksınız? dedi.

EĞİTİM 23.04.2016 13:29:45 1801 0
Başkan Atilla, Koltuğunu Çocuklara Devretti
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makam koltuğunu Ceylanpınar İmam Hatip Ortaokul 6. sınıf öğrencisi Ayça Emine Şenlik'e bıraktı.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İmam Hatip Ortaokul Müdürü Ramazan Kengerli, Okul öğretmenlerinden Osman Eşin ve okul öğrencilerini makamında kabul etti. Öğrencilerin başkan Atilla'ya verdikleri çiçeğin ardından başkan Atilla, koltuğunu Ayça Şenlik adlı öğrenciye devretti.
Makamı devralan Ayça Şenlik, okulu ve ilçeyle ilgili taleplerini sıraladı. Okulu için fotokopi makinesi, oturma bankı ve sistemi sıkıntılarının olduğunu belirten Şenlik, ayrıca Ceylanpınar için bir mesire alanının büyük bir ihtiyaç olduğunu belirtti.
Talepleri dinleyen başkan Atilla, okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için talimat verdi. "Bugünün çocukları yarının başkanları, yöneticileri denizli escortlar" diyen başkan Atilla, daha sonra öğrencilere 23 Nisan anısına hediye takdim etti.