Başkan Atilla, Özbek Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, mahalle ziyaretleri kapsamında Özbek Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

GÜNCEL 16.12.2017 17:34:22 1426 0
Başkan Atilla, Özbek Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, mahalle ziyaretleri kapsamında Özbek Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Öğle namazını Özbek Camisinde kılan başkan Atilla, namaz çıkışı mahalle sakinleriyle sohbet etti. Daha sonra mahallede devam eden kilitli parke taşı çalışmasını inceleyen Atilla, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
"30 YILDA GELMEYEN HİZMETİ 3,5 YILDA GETİRDİK"
Burada bir açıklama yapan Başkan Atilla, 30 yılda mahalleye gelmeyen hizmeti 3,5 yılda getirdiklerini ifade etti. Özbek Mahallesinin kangren haline gelen temel eksikliklerini giderdiklerini aktaran Başkan Atilla, "Belediye seçimlerini kazandığımızda Özbek Mahallemizin epeyi sorunları vardı. Hiç bir sorunlarına çözüm bulunamamıştı. Su sorunları vardı, su sorunlarını giderdik. Camileri yanmıştı caminin tadilatını yaptık. Mahallemize çok güzel bir semt pazarı yaptık. Mahalle muhtarımıza güzel bir yer yaptık. Şimdi de büyükşehir belediyesi mahallemizin tamamını kilitli parke taşı yapıyor. Çok şükür mahallemizin hemen hiç bir sorunu kalmadı." dedi. Mahalleye ileriki dönemde bir kültür evi ve park da yapacaklarını belirten Başkan Atilla, "Bunları da yaptık mı köyün hiç bir sorunu kalmamış denizli escort. 30 yılda mahallemize gelmeyen hizmeti biz 3,5 yılda getirmiş olduk. Mahallemiz sakinlerine hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.
BAŞKAN ATİLLA BİZİ SIKINTILARDAN KURTARDI
Özbek Mahalle muhtarı Sefer Muhammed Erdem de Ceylanpınar'a yerleştiğimiz günden bu yana mahallenin ciddi eksikliklerinin olduğunu anlatarak, "Yollarımız çok kötüydü. Su sıkıntısı yaşıyorduk. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu sıkıntılardan kurtardı." ifadelerini kullandı.