Başkan Atilla: Sabaha Kadar İlçe Halkıy`la Demokrasi Nöbeti Tuttu...

Türkiye`de kalkışılan Hain darbe girişimine karşı tepki gösteren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, vatandaşları da yanına alarak ilçe emniyet müdürlüğü önüne geldi. İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe ile beraber ilçe emniyet müdürlüne gelen Başkan

GÜNCEL 16.07.2016 09:59:37 1509 0
Başkan Atilla: Sabaha Kadar İlçe Halkıy`la Demokrasi Nöbeti Tuttu...
 
Türkiye'de Hiç Beklenmedik bir anda TSK'nın İçinde Yapılanmış Bir kısım Rütbe'li Askerin Hain Darbe girişimi'ne Karşı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes ATİLLA'nın Talimatıyla Belediye'den yapılan Anonsla ve vatandaşlara Gönderilen SMS'lerle Halkı bu hain darbeye karşı Direnmeye çağırdı.



Kısa Sürede Yüzlerce kişi bu çağrıya kulak verdi ve Çarşı Merkezinde toplanmaya başladı. 

Ülkemizin bu zor zamanın'da Ceylanpınar Halkı Duyarsız Kalmayıp Sabaha Kadar Türkiye Cumhuriyetine Desteklerini Başkan Menderes ATİLLA  ile Beraber Sürdürdüler.


İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde halka seslenen Başkan Atilla, "Gün halkın iradesine sahip çıkma günüdür" dedi. Ülkenin üç beş çapulcuya bırakılmayacağını ifade eden Başkan Atilla, "Ülkemizde darbe yapmaya çalışan bazı çapulcular var. Bizler onlara hiçbir zaman boyun eğmeyeceğiz.


Geleceğimizi üç beş çapulcunun girişimiyle karartmayacağız. darbenin olması demek ülkemizin 200 yıl geri gitmesi demektir. Ülkemiz darbelerden çok çekti. Bundan dolayı geleceğimize sahip çıkacağız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağız. Bugün hepimiz teslim olmak için değil ölmek için buradayız. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı hiç kimseye yedirmeyeceğiz." diye konuştu.

Ceylanpınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şükran AYDOĞAN Demokrasi ve Huku'kun üstünlüğüne Olan İnancımız sonsuzdur. Darbe girişimi bir insanlık suçudur. Çok kısa bir sürede bu girişimi yapanların hak ettiği cezayı bulacağına inancımız sonsuzdur. Şeklinde açıklama yaptı.