Başkan Büyükerşen: "Belediye Başkanlığından ayrılıyorum ama sizlerden ayrılmıyorum"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in 25 yıldır sürdürdüğü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na vedası için bir program gerçekleştirildi.

GÜNCEL 3.03.2024 17:40:27 73 0
 Başkan Büyükerşen:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, gazeteci-yazar Serhan Asker’in sunduğu programda Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Şef Ender Sakpınar’ın yönetiminde birbirinden özel eserler seslendirdi.

Orkestraya konuk solist olarak  Çimen Yalçın eşlik etti. Ayrıca halk oyunları ekibi de Kırım ve Eskişehir’e ait yöresel oyunları sahneledi.

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Başkan Büyükerşen’in fotoğraflarından ve hayata geçirdiği projelerin yer aldığı kısa filmin gösterimi sunuldu.

Başkan Büyükerşen, “Sizlerden asla ayrılmıyorum. Benim yanımda yetişmiş, en az benim kadar Atatürkçü Ayşe Ünlüce’ye görevi huzurla devrediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığından ayrılıyorum ama sizlerden ayrılmıyorum. Ben, sizlersiniz yapamam bunu zaten biliyorsunuz. Yıllardır yaptığımız hizmetlerde birisi benim sağ, birisi sol kolum olan Ahmet Ataç ve Kazım Kurt kardeşlerim ile birlikte Ayşe Ünlüce var. Gözünüz arkada kalmasın. Ayşe Ünlüce’yi sizlere emanet ediyorum. Ahmet Ataç ve Kazım Kurt ile birlikte Cumhuriyetçi Türk kadınının, bir hukukçunun, bizim yanımızda yetişen bir adayın kazanabileceğini gösterin. Sizi çok seviyorum. Eskişehir ve sizler benim hayatımın en değerli parçasısınız. Bunu asla aklınızdan çıkarmayın. Bizler büyük projeler yaptık ama siz sahip çıktınız. Ne kadar değer bilen bir halk olduğunuzu biliyor ve teşekkür ediyorum. Bu hizmetler karşılığında verilen ödüller bize değil her zaman sizlere verilmiş ödüllerdir.” dedi.

Hibya Haber Ajansı