Başkan Büyükkılıç: Bir aile gibiyiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hayrullah Şahin ve oda yönetimini ziyaret etti.

YAŞAM 26.03.2024 16:32:14 62 0
Başkan Büyükkılıç: Bir aile gibiyiz

Başkan Büyükkılıç, ortak aklı ön planda tutan çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Kayseri Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hayrullah Şahin ve oda yönetimini ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, güvenilir dostlar olarak gördükleri tüm esnafın Ramazan-ı Şerif ayını tebrik etti.

Bir aile gibi olduklarının altını çizen Başkan Büyükkılıç, “Sizler toplu taşımada bizim yükümüzü çeken kardeşlerimizsiniz. Güvenilen dostlarımızsınız. Sizlere herkes canını emanet ediyor. Bir aile gibiyiz. Sevinciniz sevincimiz, sıkıntınız sıkıntımız.” diye konuştu.

Kayseri Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hayrullah Şahin ise konuşmasında Başkan Büyükkılıç’ın kendisinden randevu istediklerinde aynı gün randevu aldıklarını, alamazlarsa ertesi güne mutlaka randevu aldıklarını ifade etti. Ufak tefek sorunlar olduğunda Başkan Büyükkılıç’ın çözüm için yanlarında yer aldığını dile getiren Şahin, Büyükkılıç’a hem ziyaretleri hem de çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: başkan büyükkılıç: bir aile gibiyiz