Başkan Büyükkılıç: Bizim amacımız hizmet etmek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında Akkışla ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

YAŞAM 25.03.2024 11:20:15 53 0
Başkan Büyükkılıç: Bizim amacımız hizmet etmek

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, birlik ve beraberliğin gücünü, Akkışla ilçe sakinleri ile yaşadı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Pınar’ın daveti üzerine kadınlarla bir araya gelen ve onlara hitap eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Malum son viraja girdik. Gece demeden gündüz demeden her kapıyı ziyaret edeceğiz. Biz gönüllerde yer etmeye çalışacağız. Bizim amacımız hizmet etmek. Malum Akkışla’mıza zaten Ayhan kardeşimizle el ele vermek suretiyle hizmet ettik.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, “AK Parti hizmet ve eser belediyeciliğidir. İcraat yapan bir partidir. Ayhan Başkan, Memduh Başkan nerede, Akkışla oradadır, hizmeti el ele, gönül gönle hep beraber buralara yağdıracağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ise “Akkışla Türk bayrağını dağlara asmış. Dağlara mührünü vurmuş. Cumhur İttifakı’na da mührünü vurur. Gönlünde Türkiye sevdası. Memduh Başkanım güzel şeyler söyledi. Gerçekten, Büyükşehir’de Memduh Başkanıma, Akkışla’da Ayhan Başkanıma desteklerinizi verin. Bu istikrar, bu güven, bu huzur, bu hizmetler devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı