Başkan Büyükkılıç: Eser ve hizmet belediyeciliği yapıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile birlikte Tomarza ilçesinde Cumhur İttifakı Mitingi’ne katıldı.

GÜNCEL 27.03.2024 19:01:46 43 0
Başkan Büyükkılıç: Eser ve hizmet belediyeciliği yapıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tomarza’daki mitingde ilçe sakinleriyle buluştu.

Tomarza Pazar Yeri’nde gerçekleşen Cumhur İttifakı Mitingi’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı, Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP İl Başkan Yardımcısı Abdullah Zorlu, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, KAÇEM İl Başkanı Gülsüm Gökçe, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları, mahalle muhtarları ve ilçe sakinleri katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Tomarza’nın gönlündeki yerinin ayrı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Tomarza, cumhurun kalesi, Allah’ın izniyle bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 17-0 diyoruz ama Tomarzamızın gönlümüzdeki yeri başka, el ele vermek suretiyle, bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle birlikte, bundan sonraki süreçte daha fazlasını yapacağımızdan müsterih olun. Biz eser ve hizmet belediyeciliği yapıyoruz, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, sizlere layık olmaya çalışıyoruz.”

Hibya Haber Ajansı