Başkan Büyükkılıç: “Hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşuyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Melikgazi ilçesi’nde Eskişehir Bağları sakinleri ile bir araya geldi.

GÜNCEL 11.03.2024 14:10:28 41 0
Başkan Büyükkılıç: “Hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşuyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Danışmentgazi Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşma toplantısında, “20 yıl emeğimin geçtiği Eskişehir Bağlarımızın gönül insanları her birinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum, alnınızdan öpüyorum, Ramazan’ınınızı tebrik ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

Rutin belediyecilik açısından Kayseri'nin dillere destan çalışmalara imza attığını söyleyen Başkan Büyükkılıç, “30 büyükşehir içerisinde yatırıma en çok pay ayıran şehirlerin arasında birinci sıraya oturuyor. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, önce insan diyerek hizmet etmeyi ibadet bilen anlayış ile gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyelerimiz olarak sizlerin hizmetine koşmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşmaya devam ettiklerinin altını çizerek, “Durmak yok, koşmaya devam diyoruz. Siz bizlere sahip çıktınız, bizler de size layık olmak için hiçbir talebinizi geri çevirmeden hepsini çözme yönünde irade gösterdik. Biz sizler için varız.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Büyükkılıç’ı telefonla arayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de Eskişehir Bağları sakinlerini selamladı.

Bakan Özhaseki, deprem bölgesini ayağa kaldırmak için çalıştıklarını belirterek, “Değişik illere görev yazılıyor, hemen her gün bir ildeyiz. Bir taraftan birinci vazifem deprem bölgesini ayağa kaldırmak, oralara gidiyorum. Depremzede kardeşlerimizin de duasını almak için büyük bir gayret içerisindeyim.” dedi.

Hibya Haber Ajansı