Başkan Büyükkılıç: Kayseri denilince akla belediyecilik gelir

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vefatının 15’inci yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anma ve Anlama İftar Programı’na katıldı.

YAŞAM 26.03.2024 11:07:22 52 0
Başkan Büyükkılıç: Kayseri denilince akla belediyecilik gelir

Başkan Büyükkılıç, birlikte milletvekilliği yaptığı merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir gönül insanı olduğuna vurgu yaparak, “Değerli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu 15’inci yıl dönümünde anarken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 20’nci dönemde milletvekili olarak birlikte mecliste bulundum. Bundan daha önemli ve anlamlısı bir hac ibadetini beraber ifa ettiğim, kıymetli rahmetli annesinin de yanında olduğu, meclisteki gençliğin sesi olan, devleti, milleti için gür sesi çıkan Muhsin Yazıcıoğlu’ndan öte, bir derviş misali, annesini sırtında taşıyan bir gönül insanını tanıma fırsatı buldum.” ifadelerini kullandı.

Kayseri denilince belediyeciliğin akla geldiğini vurgulayan Büyükkılıç, “Belediye başkanları olarak sizlerin verdiği destek ve dua ile sizlere layık olmaya çalıştık, bundan sonraki süreçte de yine sizlerin duanız ve desteklerinizle şehrimizi daha iyi noktaya taşımak için gece, gündüz demeden çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Kayseri denilince akla belediyecilik gelir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, Yazıcıoğlu’na bir kez daha Allah’tan rahmet dileyerek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeyken gür bir ses ile Hakk’ın sesi olan rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizi bir kez daha anıyor, hepinize, saygılar, sevgiler sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı