Başkan Büyükkılıç, muhtarlarla bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, muhtarlarla bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

GÜNCEL 5.02.2024 18:28:46 74 0
Başkan Büyükkılıç, muhtarlarla bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ‘Muhtarlarla İstişare Toplantısı’na katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a, muhtarlar buluşmasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Ali Hasdal, daire başkanları ile genel müdürler eşlik etti.

Toplantıda konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bizlere uç noktaya kadar sıkıntıları, sevinçleri ileten canlarımız, fedakar dostlarımız, bu dönem içerisinde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin huzurunun her şeyin üzerinde olduğuna vurgu yaparak “Birliğin, beraberliğin, dayanışmanın sembolüdür Kayseri. Ay yıldızlı Türk bayrağımızın, vatanımızın, milletimizin, devletimizin, inancımızın yanında olan Kayseri. İşte o açıdan bu güzel Kayseri’ye yakışır bir şekilde el ele, gönül gönüle yeni dönemde de hep beraber çalışmayı, hizmet etmeyi Cenab-ı Allah nasip etsin.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı