Başkan Büyükkılıç, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen IIFF Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı.

GÜNCEL 23.01.2024 15:49:30 79 0
Başkan Büyükkılıç, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 23-28 Ocak tarihleri arasında hem İstanbul Fuar Merkezi hem de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açarken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katılarak, Kayserili firmaları yalnız bırakmadı.

Açılış törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, İstanbul Valisi Davut Gül, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları, organize sanayi bölgesi başkanları ve oda başkanları da katıldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kayseri’nin adeta fuarda gövde gösterisi yaptığını belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti ve katılımcıları tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’de mobilya sektörünün öncü şehirlerinden biri olan Kayseri olarak İstanbul Mobilya Fuarı’ndayız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı