Başkan Büyükkılıç ve Akar, Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası'nı inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve milletvekilleri ile 8 milyon yolcuya hizmet etmesi hedeflenen Kayseri Havalimanı Yeni

YAŞAM 9.01.2024 15:36:38 56 0
Başkan Büyükkılıç ve Akar, Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası

Başkan Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy ile birlikte açılışına sayılı günler kalan Yeni Terminal Binası’nda incelemelerde bulundu.

Akar, Büyükkılıç ve beraberindeki heyet, çalışmaların seyri ve proje detayları hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Bu noktaya gelebilmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Kayseri’mizle alakalı bildiğiniz gibi yıllardan beri yatırım politikası büyük bir hızla devam etmekte. Sağlık konusunda, tarım konusunda, orman konusunda, hayvancılık konusunda, sulama konusunda, eğitim konusunda, çok ciddi yatırımlar yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız başta olmak üzere spor konusundaki yatırımlar gerçekleşti.'' ifadelerine yer verdi.

Burasının, son derece yoğun bir havalimanı olduğunu vurgulayan Akar, Yeni Havalimanı Terminal Binası’nın 58 bin metrekareden son gelinen noktada 90 bin metrekarelik alana çıkarak son derece modern, kullanışlı ve son derece halkın hizmetini karşılayacak bir havalimanı olduğunu paylaştı.

Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Apron Yapım Projesi’nin Kayseri’ye yakışacağını söyleyen Başkan Büyükkılıç da “Yolcularımıza modern ve konforlu hizmet sunacak olan Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası’nın şehrimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Hibya Haber Ajansı