Başkan Büyükkılıç: "Yatırıma en çok pay ayıran büyükşehir olarak 1’inci sıraya yerleştik"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayserililere hitap ettiği Büyük Kayseri Mitingi’nde konuştu.

GÜNCEL 21.03.2024 17:55:19 62 0
Başkan Büyükkılıç:

 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç mitingde birlik, beraberlik mesajı vererek, “16 ilçe, 1 büyükşehirimiz ile el ele vermek suretiyle, yine 17-0 yapacağımıza söz veriyor muyuz? İyi ki varsınız” dedi.

Pandemi, depreme rağmen, hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koştuklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yatırıma en çok pay ayıran büyükşehir olarak 1’inci sıraya yerleştik. Kayserilimiz icraata bakar. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle el ele vermek suretiyle, merkezi imar ve ihya ederken, taşramızı da ihmal etmeyerek, en ücra mahallemize kadar hizmetlerimizle sizleri buluşturmaya gayret ettik” açıklamasını yaptı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da Kayseri ile ve Kayserili olmakla övündüklerini belirterek, “Sizlerin sevgisiyle, güveniyle, duasıyla 14-28 Mayıs seçimlerinde çok önemli başarılar elde ettik. Bu konudaki desteklerinizden dolayı hepinize saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Aynı desteğin devam edeceğine inanıyoruz. İnşallah başarılı bir şekilde 31 Martı da sonuçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı