Başkan Çalık Beylikdüzü’ne yeniden aday oldu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ikinci kez Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

GÜNCEL 27.01.2024 17:51:10 80 0
Başkan Çalık Beylikdüzü’ne yeniden aday oldu

Hayata geçirilen projelerle tüm Türkiye’ye örnek olduklarını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde sadece belediyecilik yapmadık. Yeni bir anlayışla, Beylikdüzü aklını, Beylikdüzü farkını ortaya koyduk. Zor zamanlarda umutlu öyküler biriktirdik. Beş yıl önce Ekrem Başkanımızdan aldığımız bayrağı, İstanbul Büyükşehir Belediyemizle birlikte el birliğiyle ileriye taşıdık.” dedi.

“Tam yol ileri Beylikdüzü!”

Başkan Çalık, konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden milim sapmadıklarını vurgulayarak “ Başta çocuklarımız olmak üzere, Beylikdüzü’müzde yaşayan bütün komşularımızı kucaklayan projelerimizle Türkiye’ye örnek olduk. Şimdi Beylikdüzü için bir kez daha komşularımızın teveccühü ve partimizin takdiriyle göreve bir dönem daha talibim. Biz kazanacağız! Beylikdüzü kazanacak! İstanbul kazanacak! Türkiye kazanacak! Tam Yol İleri Beylikdüzü!” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı