Başkan Çalık: Haydi Beylikdüzü, hep birlikte sandıklara gidelim

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde vatandaşları sandığa çağırdı.

GÜNCEL 30.03.2024 17:16:22 78 0
Başkan Çalık: Haydi Beylikdüzü, hep birlikte sandıklara gidelim

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, geride bıraktığı 5 yılda söz verdiklerinden fazlasını yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, “Kreşlerimizle, anne ve çocuk merkezlerimizle, yeni yeşil alanlarımız ve parklarımızla, kültür merkezlerimizle, spor merkezlerimizle, afetlere hazırlık çalışmalarımızla ve hayata geçirdiğimiz tam 252 proje ile dolu dolu bir 5 yılı geride bıraktık.” ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı tüm komşularına teşekkür eden Başkan Çalık, “Şimdi 31 Mart Pazar günü yeni bir seçim daha yapacağız. Size söz veriyorum, bu yaptıklarımız önümüzdeki 5 yılın sadece bir fragmanı olacak. Daha çevreci, daha dijital, daha akıllı, daha teknolojik, afetlere daha hazır bir Beylikdüzü için biz hazırız. Beylikdüzü’nde ve İstanbul’un tamamında sandıktan güçlenerek çıkacağız. Haydi Beylikdüzü, hep birlikte sandıklara gidelim, demokrasimizi büyütelim.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı