BAŞKAN ÇİFTÇİ EYYÜPNEBİ MAHLLESİNDE

Her sabah mesai saatinden önce kentin muhtelif ilçe ve semtlerini ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi`nin bu sabahki durağı Eyyüpnebi Mahallesi ve Komiser Şakir Caddesi oldu.

GÜNCEL 16.09.2015 11:18:47 1406 0
BAŞKAN ÇİFTÇİ EYYÜPNEBİ MAHLLESİNDE
Her sabah mesai saatinden önce kentin muhtelif ilçe ve semtlerini ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi'nin bu sabahki durağı Eyyüpnebi Mahallesi ve Komiser Şakir Caddesi oldu. Mahalle Halkı ve esnaflarla ile bir araya gelen Başkan Çiftçi burada vatandaşların taleplerini dinleyerek çözmek için notlarını aldı.

Daha sonra Komiser Şakir Caddesi üzerinde yol yapım ve onarım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler ile bir araya gelen Başkan Çiftçi çalışmalarla ilgili bildi aldı.

Temaslarının ardından Eyyüpnebi Mahallesinde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait ŞUSKİ Kanalizasyon İşleri Merkezi ve İçme Suları Daire Başkanlığını ziyaret eden  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi buradaki çalışanlar ile bir süre sohbet edip Şanlıurfa'nın hizmet anlamında kalkınabilmesi için başlama startını geçtiğimiz hafta verdiği acil eylem planı hakkında çalışanlara talimat verdi.