Başkan Çiftçi`den Ceylanpınar?a Tam Destek

Ceylanpınar Belediye Başkanlığında ziyarette bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçiyi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Belediye encümenleri karşıladı.

GÜNCEL 7.11.2015 09:39:21 1568 0
Başkan Çiftçi`den Ceylanpınar?a Tam Destek
Ceylanpınar Belediye Başkanlığında ziyarette bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçiyi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Belediye encümenleri karşıladı.
Kısa bir süre içerisinde ilçe Belediyesinde temaslarını sürdüren Başkan Çiftçi, sırasıyla Ceylanpınar Kaymakamlığı, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı ve Ceylanpınar Gazeteciler Derneğinde ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe ve beraberinde bulunan heyet Alparslan ve Kepez okulunda öğrencileri ziyaret ederek burada ilkokul öğrencilerine çanta ve çeşitli oyuncaklar hediye ettiler.
Öğrencilere verilen hediyelerin ardından ilçede temaslarını sürdüren heyet, çalışmaların tamamlandığı Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallelerinde incelemelerde bulundu.
Ceylanpınar’da yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çiftçi ve Başkan Atilla, Özbek Mahallesinde yapım çalışmaları süren parkta incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Başkan Çiftçi Ceylanpınar'da yapılacak olan çalışmalara tam destek vereceğinin sözünü verdi.
Daha sonra Başkan çiftçi ve beraberindeki heyet Şanlıurfa'ya doğru hareket ederek ilçeden ayrıldı.
 
CEGAD’e Önemli Ziyaret
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi ve beraberindekiler Ceylanpınar Gazeteciler Derneği’ni (CEGAD)ziyaret etti.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin’in ve beraberindekileri Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı M.Sait Aydın, Başkan Yardımcısı Bilal Tepedelen, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Kuş, Şafak Sağ karşıladı.
Sıcak diyalogların yaşandığı ziyarette konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanlığı döneminde Ceylanpınar Gazeteciler Derneği’ni tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, halka hizmet anlamında durmadan aynı şevk ve heyecanla Büyükşehir Belediye Başkanlığında da hizmete devam edeceklerini söyledi.
Farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu ifade eden Çiftçi, insanlarımızın her şeyin en güzelini hak ettiğini, en çok ihtiyacımız olan huzur ortamının temin edilmesi için herkese görev düştüğünü söyledi.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ceylanpınar’ a hizmete durmadan yorulmadan devam edeceklerini, huzur ortamının inşası için tabir yerindeyse herkesin önce kendi kapısının önünü temizlemesi gerektiğini ve bu noktada herkesin doğrulardan taviz vermeden çaba sarf etmesi gerektiğini dile getirdi.
Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Sait Aydın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi’yi Haziran 2015’te dernek olarak “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülünü verdikleri dönemde tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, çalışkanlığı ve duruşundan taviz vermeyen Nihat Çiftçi’nin büyükşehir belediye başkanlığı döneminde de Şanlıurfa’ya büyük değerler katacağına inandıklarını ifade etti.
Mehmet Sait Aydın, ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini ifade ederek, birlik ve beraberliğimizi zedelemeye çalışanlara karşı doğrulardan asla taviz vermeden kim olursa olsun doğrulara karşı dimdik ayakta durmak gerektiğini dile getirerek başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı MenderesAtilla, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin  ve beraberindekilere Derneğe yaptıkları nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.